Hoe werkt het?

Hoe werkt het samenstellen van de verrassingspakketten op Meneer Koekepeer? We leggen het je graag uit, zodat je heel snel een eenvoudig zelf een pakket kan samenstellen en (aanstaande) gezinnen kunt verrassen!

Kies categorieën & wensen

Het verrassingspakket kan bestaan uit verschillende categorieën, namelijk; speelgoed, decoratie, verzorging en eten & drinken. De uitdaging is nu om categorieën te kiezen die zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de ontvanger. Wil je weten wat er in een pakket zit? Volg ons op instagram @meneerkoekepeer.nl

Kies je budget & stijl

Je begint met het aangeven van het budget dat je wil besteden aan het pakket. Onze pakketten zijn er vanaf €15,- exclusief verzendkosten. Vanaf €50,- is de verzending gratis in Nederland. Daarna geef je (een) kleurstijl(en) aan die we als uitgangspunt gebruiken voor het vullen van het pakket.

Afronden & verrassen maar!

Je vult jouw gegevens in en schrijft een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Daarnaast laat je ons weten waar wij het verrassingspakket kunnen laten bezorgen. Nog even een overzichtje van je bestelling en jouw taak zit erop. Wij gaan nu aan de slag met het samenstellen van jouw unieke pakket.

Volg onze community