Cadeaupakketten

Nog handiger: mooie samengestelde pakketten, altijd een makkelijke keuze.

1. Kies een samengesteld pakket

Kies een samengesteld pakket wat je mooi vindt. Heel handig als je zelf niet wilt kiezen, maar wel wilt weten wat je geeft.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het cadeaupakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het cadeapakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen.

Een duurzaam cadeaupakket voor babyshower en kraambezoek kopen?

Je kent het wel, je vriendin, nicht of collega heeft een kindje gekregen en je gaat voor het eerst op kraambezoek, maar je weet niet wat je moet geven. Je wilt natuurlijk wel iets geven waar ze echt blij mee zijn en wat ze zeker gaan gebruiken. Kies voor een cadeaupakket voor baby en dreumes van Meneer Koekepeer.

Niet alleen voor alle babyshowers, maar ook een geschikt cadeau voor op kraamvisite. Wij hebben al cadeaupakketten voor je samengesteld zodat je alleen nog maar een pakket hoeft te kiezen. Ze zitten vol functionele en unieke cadeaus die zeker niet door iemand anders gegeven worden.

Wij pakken het cadeaupakket mooi in en met een gratis kaartje maak je het helemaal af. Aan de hand van het aantal cadeaus kijken wij of we het in een brievenbuspakje versturen. Hierdoor is de verrassing groter, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven.

Verschillende cadeaupakketten, altijd een duurzame keuze

Wij kiezen altijd producten waar we echt achterstaan en kiezen voor zo duurzaam mogelijk ondernemen. Hierdoor kijken we goed of het product geen onnodige verpakkingen heeft, de producten zelf van tijdloze materialen gemaakt worden, en of het product van kind op kind door te geven is.

Waarom is een cadeaupakket van Meneer Koekepeer zo uniek?

Wat maakt een cadeaupakket van Meneer Koekepeer zo uniek? Zo werken we samen met velen kleine (lokale) ondernemers en we hebben een kleine voorraad. Hierdoor wisselt ons assortiment en in cadeaupakketten maken we altijd een combinatie van tweedehands, handgemaakte en nieuwe cadeaus. Een cadeaupakket voor baby en dreumes is daardoor snel niet opnieuw te maken.

Wat zeggen klanten van ons?

Keurmerk webwinkel

Volg onze community