Cadeaupakketten

Nog handiger: mooie samengestelde pakketten, altijd een makkelijke keuze.

Icon-kiescadeau

1. Kies een samengesteld pakket

Kies een kleur en inhoud van een samengesteld pakket. Heel handig als je zelf niet wilt kiezen, maar wel wilt weten wat je geeft.

Icon-kaartje

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het verrassingspakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

Nieuw-1

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het cadeapakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met DHL

Cadeaupakket voor babyshower en kraambezoek

Kies voor een cadeaupakket van Meneer Koekepeer. Niet alleen voor alle babyshowers, maar ook voor kraambezoeken en kraamvisite. Verder is het mogelijk om het cadeaupakket direct naar de ontvanger te sturen.

Wij pakken het cadeaupakket mooi in en met een gratis kaartje maak je het helemaal af. Aan de hand van het aantal cadeaus kijken wij of we het in een brievenbuspakje versuren. Hierdoor is de verrassing groter omdat de ontvanger niet thuis hoeft te blijen. Dus altijd een feestje met Meneer Koekepeer cadeaupakketten.

Waarom is een cadeaupakket van Meneer Koekepeer zo uniek?

Wat maakt een cadeaupakket van Meneer Koekepeer zo uniek? De originaliteit van alle verpakte cadeaus, de gebruikte kleuren, de combinatie van vintage en nieuw. We hebben een kleine voorraad van unieke cadeaus en al helemaal van handgemaakte en tweedehands cadeaus. Daarom wordt elk cadeaupakket uniek.

Heb je zelf geen idee of tijd om een pakket samen te stellen? Laat ons het doen! Wij verzorgen aan de hand van een aantal vragen een verrassingspakket. Mooi ingepakt en klaar om te versturen.

315611182_670196964460277_7108362786752220912_n.jpg

Wat zeggen klanten van ons?

Volg onze community