Koekepeertjes

Kies zelf cadeaus om een cadeaupakket van te maken.

Koekepeertjes, vegan en glutenvrije muisjes in verrassende kleuren

Ze smaken naar anijs en zijn een mix van olijf, oker en roest oranje kleuren. De Koekepeertjes zijn 100% vegan en glutenvrij. Handig als je bijvoorbeeld niet wil weten wat het geslacht van de baby wordt of als je net wat anders wil dan de roze/witte en/of blauw/witte muisjes. Ze zijn ook lekker op de boterham of door de yoghurt. Lees meer over het ontstaan van onze Koekepeertjes in deze blog 

“Voor onze eigen kindjes vonden we het belangrijker om de komst van een nieuw mens te vieren, niet het geslacht. De Koekepeertjes ontstonden vanuit deze wens.”

“We hopen dat jullie ervan genieten!” -Marc en Suus

Koekepeertjes als extra verrassing

Om dit strooibeleg nog meer aan te laten sluiten bij onze verrassingspakketten, hebben wij in samenwerking met Stadsgenootjes ons eigen strooibeleg ontwikkeld, in onze eigen huiskleuren; oker, roest en olijf. Daarnaast hebben wij zelf de wikkel van het doosje ontworpen. De naam voor ons strooibeleg hadden wij al snel gekozen, ze zouden Koepeertjes gaan heten aangezien we onze kleine kinderen ook zo noemen.

Koekepeertjes bestellen

Onze Koekepeertjes kan je bestellen in één, drie of vijf doosjes per keer. We hebben de drie en vijf doosjes Koekepeertjes sterk afgeprijsd zodat het fijner is om direct meer doosjes te bestellen en er altijd voldoende strooibeleg in huis is voor het kraambezoek. Dit strooibeleg is extra leuk om toe te voegen in een cadeaupakket. Wil je meer of alleen losse doosjes bestellen, koop ze dan op koekepeertjes.nl

1. Kies jouw cadeaus

Voor het zelf samenstellen van een mooi cadeaupakket raden we je aan minimaal 3 cadeaus te kiezen.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het pakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het pakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL