Kraamcadeaus

Mooie samengestelde kraamcadeaus, altijd een makkelijke keuze in duurzame cadeaus.

1. Kies een kraamcadeau

Kies een kraamcadeau wat je mooi vindt. Heel handig als je zelf niet wilt kiezen, maar wel wilt weten wat je geeft.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het kraamcadeau nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het kraamcadeau mooi in (maar wel duurzaam) en versturen het binnen 2 werkdagen.

Een duurzaam kraamcadeau voor babyshower en kraambezoek kopen?

Je kent het wel, je vriendin, nicht of collega heeft een kindje gekregen en je gaat voor het eerst op kraambezoek, maar je weet niet wat je moet geven. Je wilt natuurlijk wel iets geven waar ze echt blij mee zijn en wat ze zeker gaan gebruiken. Kies voor een kraamcadeau voor baby van Meneer Koekepeer.

Niet alleen voor alle babyshowers, maar ook een geschikt cadeau voor op kraamvisite. Wij hebben al kraamcadeaus voor je samengesteld zodat je alleen nog maar een pakket hoeft te kiezen. Ze zitten vol functionele en unieke cadeaus die zeker niet door iemand anders gegeven worden.

Wij pakken het kraamcadeau mooi in en met een gratis kaartje maak je het helemaal af. Aan de hand van het aantal cadeaus kijken wij of we het in een brievenbuspakje versturen. Hierdoor is de verrassing groter, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven.

Verschillende kraamcadeaus, altijd een duurzame keuze

Wij kiezen altijd producten waar we echt achterstaan en kiezen voor zo duurzaam mogelijk ondernemen. Hierdoor kijken we goed of het product geen onnodige verpakkingen heeft, de producten zelf van tijdloze materialen gemaakt worden, en of het product van kind op kind door te geven is.

Waarom is een kraamcadeau van Meneer Koekepeer zo uniek?

Wat maakt een kraamcadeau van Meneer Koekepeer zo uniek? Zo werken we samen met velen kleine (lokale) ondernemers en we hebben een kleine voorraad. Hierdoor wisselt ons assortiment en in kraamcadeaus maken we altijd een combinatie van tweedehands, handgemaakte en nieuwe cadeaus. Een kraamcadeau is daardoor snel niet opnieuw te maken.

Wat zeggen klanten van ons?

Keurmerk webwinkel

Volg onze community