Verrassingspakket

Een verrassingspakket van Meneer Koekepeer is het perfecte kraampakket om te geven of voor jezelf en je baby of dreumes tot 2 jaar.

Wij helpen je met het perfecte kraamcadeau

Het is al lastig om een mooi cadeau te geven aan kersverse ouders. Zeker als de ouders niet heel dicht bij je staan. Hier komt Meneer Koekepeer handig om de hoek kijken en nemen we je mee aan de hand om toch een geweldig pakket samen te stellen.

“Dit is bijvoorbeeld heel handig wanneer je niet goed weet wat je collega, nicht of vriendin cadeau kan geven!” – Suzanne

Aan de hand van vragen krijgen wij een goed beeld waarmee de ouders en kindje verrast kunnen worden. Hierdoor wordt de stress of het geven van een goedbedoeld (weggeef)cadeau bespaard gebleven. Dit is ook weer goed voor de milieu.

Binnen 1 werkdag verzonden

Gratis verzonden vanaf € 50,-

Betaal veilig met iDeal

Verrassingspakket

Kies je eigen budget vanaf € 15,-

1. Geef je wensen door

Kies het budget van het verrassingspakketje en geef je wensen door zoals kleurstijl, categorieën en condities.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het verrassingspakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het verrassingspakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL

Waarvoor is dit pakket en voor wie?

Dit verrassingspakket baby/dreumes is perfect voor kraamfeesten en babyshowers om met een grotere groep vrienden of familie te geven. Hierdoor kan je een groter budget kiezen en voegen we meer of grotere cadeaus toe aan het pakket.

Je kan kiezen om het verrassingspakket laten bezorgen bij de zwangere of ontvanger, maar ook naar jezelf toesturen, om het vervolgens zelf te overhandigen. Ook kan je kiezen voor een brievenbuspakketje die heel gemakkelijk in de brievenbus past.

Elk verrassingspakket is uniek

We zijn constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen met creatieve ondernemers die de mooiste producten maken. Doordat we maar een kleine voorraad hebben, blijven we constant in beweging om nieuwe cadeaus toe te voegen. Hierdoor komt het dus niet voor dat er twee dezelfde pakketten worden gegeven.

Wil je weten wat er in een verrassingspakket zit? We voegen vaak foto’s toe aan onze inspiratiepagina, maar houd ook ons instagram account @meneerkoekepeer.nl in de gaten. Hier plaatsen we ook unboxingvideo’s en kan je bepaalde sneakpeaks krijgen van cadeaus die in het verrassingspakket zitten.

Wat zeggen klanten van ons?

Keurmerk webwinkel

Volg onze community