Zakelijke kraamcadeaus versturen

Voor bedrijven is het lastig om de wensen van al het personeel om te zetten in een mooie zakelijke kraamcadeaus voor als er een baby is geboren. Laat staan meerdere collega’s per jaar. Wat als die ene klant of opdrachtgever waar zo goed mee samengewerkt word ineens is uitgerekend? Dan wil je wel je beste beentje voor zetten en een attent cadeau geven.

Wij zijn er voor om uit handen te nemen. Bij Meneer Koekepeer kan je je budget en wensen doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een mooi cadeaupakket wordt verstuurd naar de nieuwe ouders. Zelfs met een persoonlijk kaartje en logo van het bedrijf.

Onze verrassingspakketten gaan van €30,- tot €100,- inclusief BTW en bestaan uit pure en functionele cadeaus. We hebben verschillende categorieën: verzorging, eten & drinken, decoratie en speelgoed. In de pakketten zitten minimaal 3 cadeaus en bij een hoger budget voegen wij meer of grotere cadeaus toe.

Om het voor een bedrijf nog persoonlijker te maken, gaan we graag met u in overleg over het soort cadeaus die we voor uw collega’s, klanten en of opdrachtgevers kunnen toevoegen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij ontzorgen de rompslomp voor het zoeken naar originele cadeaus

Niet meer hals over kop op zoek naar de leukste cadeautjes, of weer hetzelfde pakket bestellen wat de vorige collega ook kreeg.

Wij zorgen voor een gepersonaliseerd cadeaupakket

Omdat wij een kleine voorraad hebben en telkens op zoek naar creatieve ondernemers die mooie producten maken, zijn al onze pakketten uniek in zijn soort.

Cadeaupakketten op maat door mee te denken in uw branche

In overleg met u kunnen we cadeaus toevoegen die echt vanuit uw branche indruk kunnen maken.

Zakelijk kraampakket op maat

Om te beginnen hoort bij kraamvisite natuurlijk muisjes op een beschuitje. Wij hebben onze eigen Koekepeertjes ontworpen. Heerlijk genderneutraal beleg voor op een beschuitje, met dezelfde smaak als de bekende muisjes alleen dan vegan en glutenvrij.

Je kan zelf doosjes Koekepeertjes toevoegen om het cadeaupakket heel verrassend te maken. Daarnaast raden we aan om een te kijken naar een verzorgingscadeau, zoals zachte hydrofiele doeken. Ook speelgoed of eten en drinken cadeaus scoren altijd heel goed op kraamvisite.

Wat zeggen klanten van ons?

Keurmerk webwinkel

Volg onze community