Losse cadeaus

Stel zelf een cadeaupakket voor baby of dreumes samen. Kies uit mooie duurzame cadeaus

Zelf duurzame en functionele losse cadeaus samenstellen op Meneer Koekepeer

Een cadeaupakket samenstellen voor een baby of dreumes is een leuke en persoonlijke manier om je waardering of liefde te tonen. In plaats van traditionele cadeaus te kopen die misschien niet duurzaam zijn, kun je ervoor kiezen om een cadeaupakket samen te stellen met duurzame en functionele cadeaus. Hieronder leggen we je uit hoe je een cadeaupakket zelf kan samenstellen.

Hoe stel je een kraampakket samen met duurzame en functionele cadeaus?

Als eerste begin je met het selecteren van minimaal 3 cadeaus die je aanspreken en  vooral die de ontvanger(s) mooi zullen vinden en/of goed kunnen gebruiken. Waarom minimaal 3 cadeaus in een cadeaupakket? Wij vinden het geven van een cadeaupakket leuker dan het geven van een los cadeautje, omdat je met een pakket combinaties kan maken en daarnaast ouders kan inspireren en verrassen met meerdere producten. Misschien weet je welke kleuren ze gebruiken in de babykamer? Of hebben ze al een ouder kindje en zijn er veel spullen die al in huis zijn? Dan is het bijvoorbeeld handig om te kiezen voor decoratieve cadeaus of verzorgingsproducten die altijd te gebruiken zijn.

Verschillende categorieën om cadeaus uit te kiezen

Om het overzichtelijk te maken hebben wij onze cadeaus onderverdeeld in verschillende categorieën; decoratie, speelgoed, verzorging en eten en drinken. Je kan eenvoudig een categorie selecteren en zo de gewenste cadeaus (en kleuren) selecteren.

Decoratie voor op de babykamer

Onder de categorie decoratie vallen producten om de baby- en/of kinderkamer mee aan te kleden. We hebben verschillende cadeaus om in een cadeaupakket te doen voor aan de wand in een kamer zoals een plintdier of een tweedehands schoolplaat. Ook hebben we een prachtige handgemaakte mobiel met vilten vogels.

Kraampakket met speelgoed voor baby's

De tweede categorie is speelgoed; we hebben ervoor gekozen om ons speelgoed te selecteren op verschillende eisen; dat het bestaat uit natuurlijke materialen en veelal kleuren en dat het de zintuigen van het kindje stimuleert. Veel van ons speelgoed is van hout. Houten speelgoed is niet alleen duurzaam, maar het kan ook helpen bij de ontwikkeling van de baby of dreumes. Het stimuleert de zintuigen en de fijne motoriek, en het is meestal veiliger dan plastic speelgoed dat schadelijke chemicaliën kan bevatten. Kies voor houten speelgoed zoals blokken, stapeltorens of puzzels, die de baby of dreumes helpen bij het ontwikkelen van hun cognitieve vaardigheden.

Verzorgingsproducten voor baby

Onder deze categorie vallen cadeaus om de baby mee te verzorgen. Zoals bijvoorbeeld de natuurlijke verzorgingsproducten van Naif. Ook hebben we kruikzakken, hydrofiele doeken en billendoekjes etuis van het merk Meyco of handgemaakte hydrofiele doeken en spuugdoekjes van Siep Design.

Eten en drinken cadeaus zijn een slimme toevoeging

Voor deze categorie hebben wij cadeaus geselecteerd die handig nodig zijn tijdens het eten en drinken. Hierbij kun je denken aan een slab, bakje of een bord om het eten op te serveren. Ook hebben we handige snackcups waar je kleine stukjes fruit, maar ook bijvoorbeeld rozijnen in kan doen.

Tweedehands, handgemaakt en nieuwe cadeaus in een kraampakket

Daarnaast hebben we een filter toegevoegd voor de ‘conditie’ van de cadeaus. Er zijn ‘nieuwe’ cadeaus; dit zijn cadeaus van bekende babymerken als Meyco, Mushie en Cotton Baby, daarnaast ‘handgemaakte’ cadeaus; spullen die zijn gemaakt door creatieve ondernemers voornamelijk in Nederland. Ten slotte hebben wij ook ‘tweedehands’ cadeaus; deze producten hebben al een leven achter de rug maar kunnen nog een ronde mee. We hebben alleen tweedehands speelgoed en een aantal decoratie items. Producten die we kiezen zijn bijvoorbeeld houten inlegpuzzels, trekdieren of een houten trein.

Voeg een gratis persoonlijk kaartje toe om een kraampakket compleet te maken

Als je de gewenste cadeaus geselecteerd hebt, dan kan je een kaartje toevoegen met een persoonlijke tekst. Er is keuze uit een baby of dreumes/peuter kaartje. Wij schrijven de door jou opgegeven tekst met de hand op het kaartje en voegen het toe aan het cadeaupakket.

Jouw cadeaupakket of kraampakket versturen

Daarna vul je de gegevens in van de ontvanger en de betaalgegevens. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met het samenstellen van het cadeaupakket. Wij zorgen dat het mooi verpakt is, maar gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal om het daarmee zo duurzaam mogelijk te maken. We sturen jou een bericht wanneer je pakket verzonden is en hier krijg je een track & trace code van (van Post nl bij brievenbuspakjes en van DHL bij normale pakketten) Wij hopen dat de ontvanger(s) erg verrast en blij zullen zijn met het door jou gekozen cadeaupakket!

1. Kies jouw cadeaus

Voor het zelf samenstellen van een mooi cadeaupakket raden we je aan minimaal 3 cadeaus te kiezen.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het pakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het pakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL