Een bijzondere eerste verjaardag in oktober: ontdek onze unieke cadeaus voor dreumes. Oktober, de maand van vallende bladeren, pompoenen en warme chocolademelk, brengt ook een andere reden tot vreugde met zich mee: de eerste verjaardag van je kleintje. Deze mijlpaal is een bijzonder moment in het leven van elke ouder en het verdient een speciaal cadeau om te herinneren. Bij Meneer Koekepeer begrijpen we dat een eerste verjaardag iets heel bijzonders is en daarom hebben we een selectie van unieke cadeau ideeën samengesteld die perfect passen bij de jarige in oktober.

Ontdek onze unieke cadeau-ideeën bij Meneer Koekepeer

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de eerste verjaardag in oktober? Ontdek onze collectie unieke cadeau ideeën bij Meneer Koekepeer en laat je inspireren. We bieden cadeaus die geschikt zijn voor een baby van 1 jaar. Laten we samen deze  speciale dag nog specialer maken met de prachtige producten van Meneer Koekepeer! 

  1. Tweedehands Dikkie Dik in de Tuin – Flapjesboek” is een knus cadeau dat de  kleintjes zal betoveren met zijn charmante illustraties en verrassende flapjes om te ontdekken. Het  is een geweldige manier om de wereld van boeken te introduceren aan je jarige. Het is nog eens tweedehands ook, dus extra duurzaam.
  2. Of wat dacht je van “Mushie stapelbekers pastel“? Deze kleurrijke stapelbekers zijn niet alleen  leuk om mee te spelen, maar helpen ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kindje.  Ze kunnen gestapeld, omgedraaid en gesorteerd worden, waardoor urenlang speelplezier  gegarandeerd is. Daarnaast kun je ze ook leuk gebruiken in bad of in het zand.
  3. Bij Meneer Koekepeer hebben we ook praktische cadeaus, zoals een “Bordje met lepel en vork”  gemaakt van voedselveilige siliconen. Dit bakje is perfect voor de eerste hapjes van je kleintje en  is gemakkelijk schoon te maken.
  4. Voor een vleugje kunstzinnigheid kun je de “Mushie press-toy verfpallet” overwegen. Dit speelgoed stimuleert de creativiteit van je kindje en is perfect voor kleine kunstenaars in de dop. Je kan de kleurtjes verf indrukken en dan maakt het een ‘ploppend’ geluidje.
  5. Versier je huis voor de eerste verjaardag met onze handgemaakte  “Vlaggetjesslinger Olijf Takjes“. Deze vlaggetjesslinger voegt een feestelijke sfeer toe aan je viering en kan ieder jaar weer gebruikt worden bij feestjes. Naderhand berg je de slinger eenvoudig op in het bijgeleverde bewaarzakje.

Meneer Koekepeer's speciale cadeaupakketten

Naast onze losse cadeau ideeën bieden wij ook een speciaal cadeaupakket die perfect is voor de eerste verjaardag van de jarige. In ons samengestelde cadeaupakket combineren wij zorgvuldig geselecteerde producten. Zo zit er een leuk boekje in met flapjes om samen in te kijken en dierengeluiden te oefenen, daarnaast een siliconen kom met vork en lepel, zodat het kindje zelf kan leren eten, een doosje Koekepeertjes voor op de boterham en een poster voor op de kinderkamer. Zo heb je gelijk 4 leuke cadeaus en hoef je zelf niet te zoeken naar allerlei cadeaus. 

Maak een onvergetelijke eerste verjaardag nog specialer met Meneer Koekepeer!

Maak deze bijzondere eerste verjaardag in oktober nog specialer met onze prachtige producten. Bezoek onze shop, voor meer cadeau ideeën en ontdek hoe je een betoverende eerste verjaardag in kunt vieren.

Bij Meneer Koekepeer geloven we in het vieren van elk bijzonder moment in het leven van je kindje. Wij staan voor je klaar om je te helpen om van de eerste verjaardag een groot feest te maken!