Wanneer iemand met zwangerschapsverlof gaat, is het gepast om haar te verrassen met een relatiegeschenk. Zo kun je haar feliciteren met haar zwangerschap! Maar wat is een uniek en praktisch relatiegeschenk voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat? Wat dacht je van zelf een weloverwogen cadeaupakket samenstellen? Bij Meneer Koekepeer kun je zelf een pakket samenstellen voor elk budget. In dit blog zullen we je inspiratie geven voor praktische items voor in jouw relatiegeschenk!

Voeg Koekepeertjes toe aan het zwangerschapsverlof pakket!

Eigenlijk een essentieel relatiegeschenk zwangerschapsverlof cadeau: beschuit met muisjes en dan zijn vooral de muisjes hier erg belangrijk! Voeg koekepeertjes strooibeleg toe aan het zwangerschapsverlof pakket. Een ideaal en functioneel cadeau voor de ouders en pasgeboren baby.

Wanneer de baby namelijk is geboren, wil je als eerste de geboorte van het kindje vieren. Koekepeertjes is feestelijk strooibeleg en is heerlijk op een beschuitje, maar ook erg lekker op een boterham of om toe te voegen aan de vla of yoghurt.

De muisjes bestaan uit vrolijke kleuren om de geboorte van een nieuw leven en nieuw mens te vieren, ongeacht het geslacht!

Een etui voor billendoekjes is een handig babycadeau voor in het pakket voor de zwangere mommy to be!

Een etui voor billendoekjes is een handig accessoire voor elke moeder. Het is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een stijlvolle en trendy toevoeging aan de luiertas. Met een billendoekjesetui kan de moeder de doekjes gemakkelijk meenemen in haar tas wanneer ze met de baby op pad gaat. Kies bijvoorbeeld voor de Meyco Billendoekjesetui, dan zijn de billendoekjes altijd netjes opgeruimd en drogen ze ook niet uit. Er zit een rits aan de achterkant van het etuitje waardoor je het item kan blijven hergebruiken. Zo wordt het verschonen van de baby onderweg niet alleen makkelijker, maar ook nog eens persoonlijker!

Voeg doekjes toe aan het pakket voor de moeder

Spuugdoekjes, handgemaakt door Meneer Koekepeer, en speendoekjes, zoals het Cottonbaby speendoekje, zijn twee van de meest essentiële items voor de verzorging van een baby. Spuugdoekjes zijn handige doekjes die je kunt gebruiken om de mond van de baby schoon te maken na het voeden of om het speeksel op te vangen wanneer de baby veel kwijlt. Ze zijn ook handig om op de schouder te leggen tijdens het boeren van de baby, zodat je kleding niet vies wordt.

Speendoekjes zijn kleine doekjes die je aan de speen van de baby kan bevestigen, hierdoor kan je de speen sneller terugvinden. Daarnaast nemen speendoekjes geur op en zorgt het voor vertrouwen om baby’s te kalmeren. Een must have voor alle baby’s en moeders dus!

Voeg verzorgingsproducten toe aan het relatiegeschenk voor de moeder en baby

Verzorgingsproducten zijn een uitstekend idee voor een relatiegeschenk voor zowel de moeder als de baby. Je kunt denken aan de producten van Naïf zoals de zonbescherming, badschuim, verzorgende crème of body lotion. Er zijn vele merken en soorten producten beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Zo zijn de producten van Naïf natuurlijk en biologisch en daarom dus extra goed voor jonge kinderen.

Of je nu kiest voor Koekepeertjes, een praktische billendoekjesetui, of verzorgingsproducten, de toekomstige moeder zal het hoe dan ook waarderen!  Daarbij hebben wij in ons assortiment nog vele andere producten die perfect zijn om te geven voor een zwangerschapsverlof pakket.

Weet je niet zo goed wat je cadeau kunt geven aan iemand die zwanger is? Bekijk dan nu onze webshop met nieuwe, handgemaakte en tweedehands cadeaus. Met een verrassingspakket of cadeaupakket van Meneer Koekepeer geef je geheid een  uniek, duurzaam en functioneel cadeau aan de zwangere en newborn!