Hoe leuk is het om je zwangere zus, vriendin en/of nicht te verrassen met een babyshower? Daar wil je natuurlijk wat moois bij cadeau geven. Bij Meneer Koekepeer koop je cadeaus die geschikt zijn voor ieder kind, erg handig dus als het geslacht van de baby nog niet bekend is of dat de ouders geen roze of blauwe gloed door het huis willen. Daarnaast zijn alle cadeaus zo duurzaam mogelijk. Er is keuze uit nieuwe, handgemaakte en zelfs tweedehands cadeaus.

Wat voor cadeaus geef je tijdens een babyshower?

Tijdens een babyshower zijn er verschillende leuke dingen om cadeaus te doen. Wij vinden het vooral belangrijk dat het voor de ouders pure en functionele producten zijn. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om nieuwe ouders te inspireren met cadeaus tijdens een babyshower die net even anders zijn. Hieronder een lijstje met tips:

  1. Hydrofiele doeken en/of spuugdoekjes: van deze doeken kan je er nooit genoeg van hebben. Hydrofiele doeken worden gebruikt om de baby af te drogen, in te bakeren, op het aankleedkussen te leggen, in de wieg of in de kinderwagen. Spuugdoekjes zijn wat kleiner en erg handig om het gezicht van de baby mee schoon te maken.
  2. Verzorgingsproducten; voor ouders zijn verzorgingsproducten voor hun baby erg fijn. De natuurlijke producten van Naif ruiken niet al te sterk en zijn fijn voor baby, maar ook geschikt voor kinderen. 
  3. Decoratie items; het inrichten van de babykamer is iets waar iedere ouder zich in de weken voor de komst van de baby mee bezig houdt. Mooi om het kamertje net wat extra’s te geven door mooie handgemaakte en/of tweedehands decoratie items bijvoorbeeld een vilten mobiel, vlaggetjesslinger, plintdier voor op een randje in de babykamer of een tweedehands schoolplaat.
  4. Speelgoed; in de eerste weken zal de baby nog niet veel spelen, maar na een paar maanden kan het kindje al dingen vast houden. Een houten rammelaar of bijtspeeltje voor de eerste tandjes is erg geschikt als babyshower cadeau.
  5. Tweedehands; wil je het kindje echt een duurzame start geven? Geef dan (een) tweedehands producten cadeau, zoals een trekdier of houten inlegpuzzel. Bekijk onze tweedehandse cadeaus
  6. Koekepeertjes; weten de ouders nog niet wat het geslacht van de baby zal zijn of willen ze net wat anders in plaats van de traditionele Muisjes? Dan zijn Koekepeertjes een mooi alternatief! Koekepeertjes zijn ons eigen feestelijke glutenvrije en vegan strooibeleg. De Koekepeertjes zijn een mix tussen roest, oker en olijf muisjes en smaken naar anijs.

Babyshower cadeaus kopen bij Meneer Koekepeer?

Wij maken altijd een pakket van de gekozen cadeaus. Alle cadeaupakketten die wij verkopen zijn mogelijk vanaf een bedrag vanaf €15,-. en bevatten altijd minimaal 3 cadeaus. Bij een hoger budget zitten duurdere en/of grotere cadeaus. Bij ons is het dus niet mogelijk om losse producten te kopen

Hoe maak je een cadeaupakket voor een babyshower bij Meneer Koekepeer?

Er zijn verschillende manieren om een cadeaupakket samen te stellen. Mocht je echt niet weten wat je de zwangere cadeau kan doen dan is een verrassingspakket de meest geschikte optie voor jou/jullie. Bij dit pakket selecteer je een gewenst bedrag, kleurstijl(en), cadeau categorieën als (speelgoed, verzorging, decoratie en/of eten & drinken) condities van de cadeaus nieuw, handgemaakt en/of tweedehands. Ten slotte geef je de tekst voor een kaartje door en wij stellen een verrassingspakket samen op basis van alle wensen. Dit pakket kun je dan zelf tijdens de babyshower geven en het is gegarandeerd een verrassing voor zowel de zwangere als alle andere aanwezigen!

Natuurlijk kun je zelf ook cadeaus uitzoeken die je cadeau wil doen en zo kan je zelf voor het gewenste bedrag, een cadeaupakket samenstellen.