Eten & drinken

Voeg een eten & drinken cadeau toe aan een cadeaupakket, ideaal voor aan tafel of onderweg.

Een cadeaupakket met eten & drinken cadeaus maken

In onze categorie eten & drinken vind je een prachtige selectie van functionele en stijlvolle producten die speciaal zijn ontworpen om het voeden van jonge kinderen gemakkelijk en leuk te maken. Bij Meneer Koekepeer vind je bakjes, bordjes en silicone slabbers maar binnenkort ook nog nieuwe producten.

Onze collectie omvat een scala aan hoogwaardige producten die zijn vervaardigd met de veiligheid en het comfort van je baby in gedachten. De bakjes zijn perfect voor het serveren van babyvoeding of het bewaren van restjes. Ze zijn duurzaam, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken. Onze siliconen slabbers zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn zacht, waterdicht en gemakkelijk af te vegen, waardoor ze ideaal zijn voor de kleintjes die net beginnen met zelfstandig eten.

Eten & drinken cadeaus zijn duurzaam en functioneel

Het geven van eten & drinken cadeaus bij de geboorte of als onderdeel van een kraampakket is een duurzame manier om ouders te ondersteunen tijdens de eerste maanden van het ouderschap. Het voeden van een baby kan een uitdagende taak zijn, en het hebben van de juiste producten kan het proces aanzienlijk vergemakkelijken. Door te kiezen voor praktische cadeaus zoals bakjes, silicone slabbers en bordjes, geef je ouders de tools die ze nodig hebben om maaltijdtijden soepeler te laten verlopen.

De cadeaus zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten en ontwerpen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de stijl van de baby en de smaak van de ouders. Ze zijn nooit te schreeuwerig of trendgevoelig en zijn daarom voor ieder kind geschikt.

Maak je eigen kraampakket met eten & drinken cadeaus.

Eten & drinken cadeaus voor baby's en dreumesen is niet alleen nuttig, maar ook betekenisvol. Het laat zien dat je zorgzaamheid en aandacht besteedt aan de behoeften van de baby en de ouders. Ook kunnen deze cadeaus lang meegaan en worden ze dagelijks gebruikt, waardoor ze altijd goed te gebruiken zijn.

Voeg een eten & drinken cadeau toe aan een kraampakket en je weet zeker dat zowel baby als ouder hier heel blij mee zal zijn. Hou de pagina goed in de gaten, want we voegen steeds nieuwe producten toe in deze categorie zodat we altijd een nieuwe voorraad hebben. Mis je producten die we in deze categorie kunnen toevoegen, stuur ons een bericht via whatsapp of het contactformulier!

1. Kies jouw cadeaus

Voor het zelf samenstellen van een mooi cadeaupakket raden we je aan minimaal 3 cadeaus te kiezen.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het pakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het pakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL