Tweedehands

Tweedehands cadeaus? Waarom zal je niet een kind blij maken met een gave vintage olifant op wieltjes die het nog prima doet!

Tweedehands cadeaus toevoegen in een cadeaupakket?

Natuurlijk, moet je doen! Waarom zal je niet een kind blij maken met een gave vintage olifant op wieltjes die het nog prima doet! Onze collectie tweedehands cadeaus is zorgvuldig uitgezocht en kunnen nog een prima gebruikt worden. We begrijpen dat veiligheid en duurzaamheid essentieel zijn bij het kiezen van speelgoed voor kinderen, daarom inspecteren we grondig elk item voordat het wordt opgenomen in onze voorraad. Al onze tweedehands speelgoed is in goede staat en zijn klaar om nieuwe avonturen te beleven.

Of je nu op zoek bent naar puzzels, auto's, bouwblokjes of decoratie, we gaan ernaar op zoek. Onze tweedehands cadeaus omvatten speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat het kindje er nog prima in kan groeien.

Bij Meneer Koekepeer vind je tweedehands cadeaus

Onze tweedehands cadeaus hebben al een leven achter de rug maar kunnen nog een ronde mee. We hebben alleen tweedehands speelgoed en een aantal decoratie items. Producten die we kiezen zijn bijvoorbeeld houten inlegpuzzels, trekdieren of een houten trein. Wij controleren goed of alle producten nog te gebruiken zijn, en knappen het op waar nodig. Natuurlijk zijn tweedehands producten wel voor eigen verantwoordelijkheid, en daarom hangen we er ook een hangtag aan als instructie.

Voordelen tweedehands cadeaus

Een van de vele voordelen van tweedehands speelgoed is dat het vaak unieke en zeldzame producten zijn. Misschien vind je een vintage speelgoedtrein die je erg mooi staat op de kinderkamer, of een hele oude schoolplaat die onze ouders vroeger op school hadden en die je nergens anders kunt vinden. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat het extra duurzaam is, je geeft deze producten een tweede of zelf derde leven.

1. Kies jouw cadeaus

Voor het zelf samenstellen van een mooi cadeaupakket raden we je aan minimaal 3 cadeaus te kiezen.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het pakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het pakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL