Decoratie

Decoratie cadeaus zijn vooral kijk cadeaus., vooral leuk voor kinderkamer.

Zelf decoratieve cadeaus samenstellen op Meneer Koekepeer

Decoratie cadeaus zijn vooral kijk cadeaus. Hieronder verstaan we producten die je kan ophangen en kan laten zien. Denk bijvoorbeeld aan: een handgemaakte slinger, wandhaakjes, een mobiel voor boven de wieg, muziekdoosje etc.

Decoratie voor de babykamer omvat alle items die worden gebruikt om de kamer van een baby te versieren en een gezellige en comfortabele omgeving te creëren.

Waarom kiezen voor decoratie kraamcadeaus?

Decoratie kraamcadeaus zijn o.a:

  1. Duurzaam: Decoratieve cadeaus hebben vaak een langere levensduur dan bijvoorbeeld kleding of speelgoed. Hierdoor kan de baby er ook op de langere termijn van genieten en kunnen de cadeaus zelfs een emotionele waarde krijgen als de baby ouder wordt.
  2. Persoonlijk: Decoratieve cadeaus zijn vaak persoonlijker en kunnen beter aansluiten bij de smaak van de ouders. Hierdoor worden ze vaak meer gewaardeerd dan algemene cadeaus zoals bijvoorbeeld luiers.
  3. Maken een herinnering: Decoratieve cadeaus kunnen een mooie herinnering vormen voor de ouders aan de periode van de geboorte van hun kind. Dit kan bijvoorbeeld door een persoonlijk kraamcadeau te geven, zoals een gepersonaliseerd geboortebord of een gegraveerd sieraad.
  4. Stimuleren de ontwikkeling: Decoratieve cadeaus kunnen ook een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de baby. Bijvoorbeeld door het geven van een mobiel of muurdecoratie met felle kleuren en patronen die de visuele waarneming van de baby stimuleren.

1. Kies jouw cadeaus

Voor het zelf samenstellen van een mooi cadeaupakket raden we je aan minimaal 3 cadeaus te kiezen.

2. Kies een gratis persoonlijk kaartje

Met een gratis kaartje maak je het pakket nog persoonlijker. Kies uit een baby of dreumes kaartje, speciaal voor Meneer Koekepeer ontworpen.

3. Mooi ingepakt en verstuurd

Tot slot pakken wij het het pakket mooi in en versturen het binnen 2 werkdagen met Postnl of DHL