Het is zo ver! In jouw vriendenkring of in jouw familie is er een kleintje geboren! Nu ben je dus op zoek naar een origineel cadeau om de ouders cadeau te geven… maar wat dan? Er zijn zoveel opties. De ouders van dit kleintje gaan het druk genoeg krijgen met het opvoeden en grootbrengen van hun wondertje, dus je kunt ze het beste een praktisch cadeau geven. Wat dacht je van een leuk cadeaupakket van Meneer Koekepeer? Daar hebben zij echt iets aan!

Het assortiment van Meneer Koekepeer bestaat uit nieuwe, handgemaakte of tweedehands cadeaus die je aan iemand kunt geven die zwanger of net bevallen is. Wij weten namelijk als geen ander dat het soms erg lastig kan zijn om een praktisch babyshower cadeau of kraamcadeau te kiezen. Meneer Koekepeer helpt je hierbij en daarbij zijn al onze producten zo duurzaam mogelijk. Hierdoor geef je de pasgeboren baby een duurzame start in het leven en worden de ouders ook geïnspireerd en verrast door de babyproducten die uniek en net soms even anders zijn.

Daarom hebben wij het in dit blog over wat je kersverse ouders cadeau kunt geven!

Kersverse ouders kraampakket

Cadeaupakket met baby benodigdheden

Een cadeaupakket met baby benodigdheden is een praktisch en nuttig cadeau voor kersverse ouders. Met het Cadeaupakket Eat, read, sleep repeat heb je vier cadeaus waar zowel de ouders als de baby blij mee zullen zijn! In dit pakket vind je een pak vegan en glutenvrije muisjes dat genoeg is voor ongeveer 12 beschuitjes, zo kunnen de ouders de geboorte van hun kleintje vieren!  Daarnaast zit er het boek ‘Hoe doet dit dier? – Woef! Woef!’ in. Hieruit kan er met veel interactie worden voorgelezen aan het jonge kind. Verder zit hier een siliconen setje met bestek en een bakje in die het kindje kan gaan gebruiken wanneer zij het gaat eten. Het pakket wordt afgemaakt met een persoonlijke kaart. Het Cadeaupakket Baby Warm & Cozy bevat een aantal handige producten voor de eerste maanden van de newborn. Denk dan aan een spuugdoekje, Naif badschuim, speendoekje en een doosje Koekepeertjes. Een perfect kraamcadeau als je het ons vraagt!

Zelf samengesteld cadeaupakket voor de ouders en baby

Wil je liever zelf een cadeaupakket samenstellen? Dan kun je helemaal losgaan met je creativiteit en persoonlijke touch. Denk aan decoratieve items voor op de babykamer, boekjes, verzorgingsproducten en speelgoed. Zo geef je een persoonlijk cadeau, waar de kersverse ouders zeker weten blij mee zullen zijn.

Verrassingspakket voor kersverse ouders

Geef een verrassingspakket cadeau aan de kersverse ouders!

Kan je tussen alle producten geen keuze maken voor een babycadeau? Dan kun je een verrassingspakket laten samenstellen! Je geeft dan jouw wensen aan ons door en geeft aan of het cadeau bedoeld is voor een newborn, dreumes of peuter zodat wij de beste selectie cadeaus voor jouw pakket kunnen maken! Ook kun je jouw budget aangeven, zo weet je zeker dat je tegen iedere prijs een mooi cadeau hebt! Gegarandeerd een uniek cadeaupakket wat voor zowel gever als ontvanger een verrassing is. Tevens zijn onze verpakkingen van minimaal 90% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar, hierdoor zijn de producten dus niet alleen ideaal, maar is de verzending ook duurzaam!

Er zijn verschillende opties als het gaat om het geven van cadeaus aan kersverse ouders. Een cadeaupakket met baby benodigdheden is praktisch en nuttig, terwijl een zelf samengesteld pakket juist een persoonlijke touch kan geven. Als je er niet zeker van bent wat de kersverse ouders graag willen hebben, kun je altijd nog een voor een verrassingspakket kiezen. Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat je laat zien dat je blij bent voor de nieuwe ouders en hun baby verwelkomd in de wereld! Hopelijk heb je met deze cadeau-ideeën wat inspiratie opgedaan voor het vinden van het perfecte cadeau. Veel succes en plezier met het uitzoeken van een cadeau dat past bij deze speciale gelegenheid!