Als je op zoek bent naar een kraampakket, zijn er ontelbare cadeaus om uit te kiezen. Bij Meneer Koekepeer kun je zelf een super mooi pakket samenstellen zoals een boekje, speelgoed en Naïf badschuim, maar er zijn een aantal cadeaus die naar onze mening bijna onmisbaar zijn voor nieuwe ouders. Daarbij zijn alle cadeaus in ons assortiment en deze blog duurzaam en functioneel voor de kersverse ouders en newborn. Onze baby producten kun je namelijk nieuw, handgemaakt of tweedehands inkopen, waardoor je ook geheid een uniek cadeau hebt.

In dit blog gaan we 7 cadeaus bespreken die je echt moet hebben in een kraampakket!

1: Siliconen slab in een kraampakket

De Siliconen slab van Meneer Koekepeer is niet alleen een geweldig cadeau om te geven aan nieuwe ouders vanwege het makkelijk schoonmaken, maar het heeft nog meer voordelen! Door de verstelbare sluiting past de slab zich aan, aan de groei van jouw baby waardoor het nog lang gebruikt kan worden. 

Daarnaast is de siliconen slab veilig voor de baby, omdat het geen schadelijke stoffen bevat en niet snel scheurt of breekt. Het zijn dus niet alleen een duurzame cadeaus, maar ook een veilige en handige keuze voor zowel baby als de ouders!

2: Siliconen snack cup als kraamcadeau voor moeders!

Een Siliconen snack cup is een geweldig cadeau om toe te voegen aan een kraampakket. Het is handig voor moeders die vaak onderweg zijn met hun kinderen en graag snacks bij de hand hebben voor een wandeling of een uitje. Het kan zelfs helpen om jonge kinderen te leren zelfstandig te eten door hen hun eigen snack cup te geven.

3: Vogeltjesmobiel voor in het kraampakket!

Een handgemaakte vogeltjesmobiel is niet alleen een super schattig cadeau om te geven aan nieuwe ouders, maar het is ook nog eens heel nuttig! Het zorgt namelijk voor visuele stimulatie, waardoor de ontwikkeling van de hersenen op gang gezet wordt. Bovendien kan het een baby helpen om rustig te worden en in slaap te vallen, het kan een gevoel van comfort en veiligheid bieden voor het kindje. Als dat nog niet genoeg is, dan is een mobiel ook nog eens een mooie decoratie voor de babykamer! Het is dus niet alleen een cadeau waar de ouders blij van worden, maar ook een babycadeau waar de ouders nog jaren plezier van kan hebben!

Kraampakket

4: Billendoekjes etui als kraamcadeau in het kraampakket van moeder en baby!

Een billendoekjes etui is een stijlvol accessoire voor nieuwe ouders en een perfecte aanvulling aan de luiertas. Het is makkelijk voor tijdens uitjes, je kunt de billendoekjes makkelijk meenemen en toch voorkomen dat de doekjes uitdrogen. Het is dus zeker een goed idee om een billendoekjes etui als de Meyco Billendoekjes etui toe te voegen aan jouw kraamcadeau!

5: Hydrofiele doeken voor in het cadeaupakket voor mama en newborn!

Siep Design Hydrofiele doeken zijn een essentieel onderdeel van een cadeaupakket voor elke ouder. Je kunt ze gebruiken als spuugdoekjes, dekentjes, en luiermatjes, maar ook als een zachte doek om de baby op te leggen of als een zonnescherm tijdens een wandeling. Door hun absorberende eigenschappen zijn ze ook handig om te gebruiken tijdens het voeden of bij het schoonmaken van de baby. Kortom, hydrofiele doeken zijn een veelzijdig en comfortabel cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden door elke moeder en baby!

6: Voeg een speen toe in het kraampakket voor jouw newborn!

Een speen is een klassieke keuze die de baby kan kalmeren en troosten bij huilen. Een duurzame speen zoals de Frigg Speen Cappuccino is niet alleen fijn voor jouw kind, maar ook voor de natuur. Deze speen is namelijk van natuurrubber gemaakt waardoor hij minder belastend is voor het milieu. Hij heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in twee maten. Neem dus zeker een kijkje bij deze fantastische toevoeging!

7: Een speenknuffel als kraamcadeau mag niet ontbreken!

Een MaanGeluk Speenknuffeltje is een geweldig cadeau om te geven in combinatie met een speen. Een speenknuffel doet een beetje hetzelfde als een speendoekje, het is niet alleen schattig en praktisch door het gemak waarmee de speen teruggevonden kan worden en het voorkomen van het kwijtraken van de speen, maar het kan ook een gevoel van comfort en veiligheid bieden voor de newborn. 

Dit zijn dan de 7 cadeaus die je echt nodig hebt in een kraampakket, deze cadeaus zijn onmisbaar voor nieuwe ouders en ook nog eens bijdragen aan duurzaamheid! Ze bieden praktische en emotionele voordelen voor de baby en maken het leven van nieuwe ouders makkelijker en leuker! Welke cadeautjes gaan er in jouw cadeaupakket?